• Ökad vistelsetid på förskola från och med 1 juli

17 juni 2021

Grund- och förskolenämnden har beslutat om en stegvis återgång till 30 timmars vistelsetid för barn på förskolan vars föräldrar är arbetslösa eller föräldralediga. Beslutet gäller från den 1 juli 2021 och innebär en succesiv ökning i takt med vaccinationen mot covid-19 i landet och pandemins utveckling och läge.

• Studiedagar 23-24 augusti

27 maj 2021

Vi startar i gång höstterminen för personalen med två studiedagar, 23-24 augusti. Vad innebär det för dig som vårdnadshavare?

• Stöd till dig som barn, ung och vårdnadshavare under pandemin

21 maj 2021

Känner du som barn eller ungdom oro under pandemin? Vill du som förälder få tips på hur du kan stötta ditt barn? Kommunen erbjuder olika typer av stöd som du kan ta del av.

• Nu utökar vi vår förskola

11 januari 2021

Vega växer och i samma takt som nya familjer flyttar in så tar vi emot alla barn och familjer i våra spännande nya miljöer. Vi välkomnar även flera nya medarbetare till vår förskola och förskoleområde!

• Viktiga datum för hösten 2020

23 juni 2020

Våra förskolor har stängt fem dagar per läsår för studiedagar samt stänger kl. 16.00 en gång i månaden för arbetsplatsträffar. Dessa dagar är till för att vi ska utveckla vår verksamhet samt fortbilda våra pedagoger.

• {{item.Title}}

{{item.LastModifiedString}}